over mij

let’s meet

Hoi, ik ben Esther van IJs-van den Berg. Ik woon met echtgenoot Peter en zoontje Teun in het prachtige Twente, Hengelo om precies te zijn. In Utrecht heb ik de opleiding HBO-rechten afgerond. Met een rugzak vol aan mooie ervaring, opgedaan in het bedrijfsleven, bij de overheid en in de zorg, kwam in 2021 het moment om de grote sprong te wagen en voor mezelf te beginnen als ZZP-er.

Mijn kwaliteiten liggen op het vlak van regelen, organiseren en plannen. Vol trots kan ik daarom zeggen dat ik Virtual Assistant ben. Als VA doe ik wat ik het leukst vind, waar ik in uitblink en als kers op de taart help ik daarmee anderen.

Ik ben een generalist met brede ervaring maar uiteraard zijn er een aantal taken die mijn voorkeur hebben. Denk aan het schrijven en redigeren van teksten/content, het vertalen van teksten (Nederlands-Engels en Engels-Nederlands) en officemanagement taken. Ik denk graag vooruit en met je mee en ontzorg je daardoor. Laat mij maar de spin in het web zijn en lekker “spinnen” (lees: regelen).

Ik ben een harde werker en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben ik creatief, precies en geordend. Deze eigenschappen komen jouw onderneming ten goede als we gaan samenwerken aan rust en groei.

Nou draait het leven natuurlijk niet alleen om werken…

Naast m’n werk ben ik graag bezig met koken, interieurs, sieraden, parfums en beauty, lezen en vakanties. Van citytrip tot relaxvakantie en van wintersport (ik HOUD van skiën) tot drie weken Frankrijk of Italië: mij mag je er mee straffen.

Als kleindochter van een bloemistenechtpaar ontwikkel ik langzaamaan steeds meer groene vingers en ik kan dan ook enorm genieten van bloemen en planten. Maar ook de natuur “in general” kan ik naarmate ik ouder word steeds meer waarderen.

En, lekker cliché maar toch waar: ik geniet het meest van tijd met m’n man en ons zoontje. Hem zien opgroeien is een heel nieuw soort avontuur en zó prachtig om mee te maken.

Naast tijd doorbrengen met man en kind houd ik ook van gezelligheid met familie en vrienden. Feestjes sla ik liever niet over.

Hopelijk heb je een iets beter beeld van me. Graag kom ik, uiteraard geheel vrijblijvend, bij je langs om te zien of we een klik hebben en een mooie samenwerking kunnen starten.

work hard, play hard